اهمیت سئوی سایت در کسب درآمد بالا
بازدید سایت اهمیت فوق العاده ای در کسب درآمد و جذب مشتریان است. بازدید بالا هم با وجود موتورهای جستجو امکان پذیر است و در این میان موتور جستجوی گوگل به سئو یا بهینه سازی سایت اهمیت فوق العاده می دهد . لذا در طراحی سایت جهت کسب درآمد بالا و رشد و ترقی، باید حتما به موضوع بهینه سازی برای موتورهای جستجو توجه خاص شود. سئوی خوب و درست مترادف با درآمد و رونق کسب و کار در تجارت الکترونیک برای مدیران است. مدیران سایتها که به دنبال درآمد هستند باید به کلمات کلیدی مهم و درست که تاثیر در کسب و کار آنها دارد توجه کنند. فرضا کسی که به فروش محصولات یا کسب درآمد بالاست باید به کلمات کلیدی مانند: فروش کالا، تجارت کالا، کسب درآمد از اینترنت، کسب درآمد و... که مناسب با آنها کار کند. مقوله سئو در کسب درآمد بسیار مهم و از نظر فنی پیچیده است ما قصد داریم تا چهار استباه بزرگ که معمولا مدیران و صاحبان سایت در سئو مرتکب می شوند و بازار کسب و کار آنها را خراب می کند اشاره کنم. آنچه می اید، گلچینی از سوالات و تصورات اشتباه مشتریان سئو بوده که در این چند سال همیشه می پرسیدند و یا اینکه نظرات غیر کارشناسی است که بعضا در فضای مجازی به عنوان یک دستورالعمل به ظاهر میانبر! منتشر می شود.
غلط اول! یک بار سایت را بهینه کنید و تا آخر عمر در صفحه اول باشید!
برادر من! مشتری عزیز روغن ماشین را هم بعد ۷-۸ هزار کیلومتر بازبینی می کنند! مگر می شود در فضای رقابتی فوق العاده قوی این روزهای وب فارسی را یک بار سایت را سئو کنیم و بعد رهایش کنیم و تا ابد در صفحه اول بماند؟! همانطور که شما برای سئو هزینه میکنید و تلاش میکنید که رتبه مناسب داشته باشید، وب سایتهای رقبا هم دارند برای باقیماندن هزینه میکنند و رقیبان تازهوارد هم برای کسب رتبههای بالاتر سخت مصمم هستند.سئو در واقع یک رقابت است که باید مادام فعالیت یک سایت ادامه داشته باشد؛ این که یک بار از خدمات یک شرکت استفاده کردید کافی نیست. علاوه بر این, یکی از مواردی که بیشتر در بین دوستان تازهکار دیده میشود، این است که فکر میکنند سئو صرفا بهینه بودن متاتگهای آنهاست و یا اگر یک ماژول برای Cms خود نصب کنند همه چیز تمام شده است! خیر دوست من! پیچ و خم سئو بیش از اینهاست.
غلط دوم! ظاهر سایت هیچ تاثیر در نتایج سئو ندارد
با اینکه گوگل هنوز فاکتورهای UX را به طور کامل در نتایج تحت pc وارد نکرده است، اما باید بدانید که گوگل مثلا میتواند شما را به خاطر نمایش تبلیغات زیاد در بالای محتوایتان (اصطلاحا above the fold) جریمه کند. در حقیقت موتور جستجوی گوگل همانطور که سایت را از نظر کدینگ بررسی میکند میتواند کیفیت آن را هم با استفاده از الگوریتمهای مختلف تشخیص دهد. از مهمترین این موارد به اصول تجربه کاربری , ریسپانسیو بودن قالب , نبود فضاهای زیاد تبلیغات و… اشاره کرد.
غلط سوم! ادامه دهنده راه رقبا باشیم!
نه در سئو بلکه در خیلی از حوزه ها همیشه اکثر کسب و کارها سعی می کنند تقلید کننده راه رقبای موفق خود باشند. همیشه باید چیزی بیشتر از رقیبان داشته باشید. مثلا اگر رقیبتان در تولید محتوای خبری قدرتمند است، شما باید علاوه بر تولید محتوای مشابه، سراغ دیگر شیوههای تولید محتوا مثل ویدئو و پادکست نیز بروید. هرچند آنالیز رقبا یک اصل بسیار مهم در شروع برنامه ریزی یک کمپین سئو است اما دقیقا تقلیدهای نگارشی یا ظاهری شما را در رسیدن به نتایج دلخواه یاری نخواهد کرد. درضمن این نکته را هم فراموش نکنید که شاید اساساً جایگاه فعلی رقبای موفق شما به خاطر سئوی استاندارد نیست گاهاً رقیبان کاری را به اشتباه انجام میدهند و شما فکر میکنید حالا چون رقیبتان رتبه بالاتری گرفته، پس آن کار درست است. پس با دقت عمل بیشتری به آنالیز فعالیت رقبا بپردازید.
غلط چهارم! لینک بیلدینگ یعنی سئو
من می خواهم از فلان سایت و بهمان سایت بک لینک و بنر بگیرم این کفایت می کند؟! ؛ این جمله را بارها از مشتریان خود شنیده ام! و تا حدودی هم حرص خورده ام!!در این که بکلینکها نقش بسیار مهمی در افزایش رتبه یک وب سایت دارند هیچ تردیدی نیست؛ اما مطمئن باشید که همیشه تعداد بیشتر بکلینک، تضمین کننده رتبه بالاتر نیست. مهمترین توصیه این است که در کنار تمرکز برروی افزایش تعداد بکلینکها، سعی کنید کیفیت آنها را هم به همان نسبت افزایش دهید و حتماً دقت کنید که کاربران را به صفحات مفید و مورد پسند آنها جهت دهی کنید.
تمرکز بر کار و رعایت اصول ابتدائی سئو ، یقینا بازار کسب و کار و آمد در اینترنت را برای شما تا حدود زیادی تضمین می کند.
مطالب مشابه سایت:
کسب درامد بالا با افزایش بازدید سایت در گوگل
نظرات شما عزیزان: